Over Kok Duurzaam

Uw partner in zonnepanelen

Maak kennis met Kok Duurzaam

Kok Duurzaam is begin 2017 opgericht door Bjorn Kok. Na eerst veel ervaring op te hebben gedaan (inmiddels 10 jaar), was het tijd om de kwaliteit onder de naam Kok Duurzaam te vervolgen. Sinds 2017 hebben wij veel particulieren en bedrijven in de Achterhoek en Liemers voorzien van de beste kwaliteit zonnestroominstallaties.

Waarom kiezen voor Kok Duurzaam?

Kies voor Kok Duurzaam als u geen concessies wilt doen aan de kwaliteit van uw zonnestroominstallatie. Wij werken alleen met de beste merken. Daarnaast geeft Bjorn altijd persoonlijk advies bij u op locatie. Hierdoor kunnen we voor iedere situatie het maximale resultaat behalen.

Bekijk hieronder hoe andere opdrachtgevers, uit de Achterhoek en Liemers, de samenwerking met Kok Duurzaam hebben ervaren.

"Bjorn Kok - oprichter Kok Duurzaam"

Wat onze klanten schrijven!

Zij gingen u al voor

Mevr. Koopman
Lees verder
We hebben het contact als zeer prettig ervaren. Er was een goede communicatie en duidelijke uitleg over hoe alles werkt (technisch/meter etc.). Afspraken worden netjes nagekomen en ook de personen die de zonnepanelen kwamen plaatsen waren zeer kundig en vriendelijk. Alles werkt prima!
Mr. Van Den Berg
Lees verder
- We kregen een eerlijk verhaal te horen, zonder verkoop trucjes. - Het plaatsen van de panelen, gebeurde door zeer vriendelijke aardige mensen met verstand van zaken. Overal werd in meegedacht. - Ook de nazorg is geweldig te noemen.
Mr. Horstink
Lees verder
Na een heldere weergave van de mogelijkheden voor onze woning hebben wij gekozen voor Kok Duurzaam. De offerte was scherp en realistisch. Wij hebben gekozen voor Kok duurzaam vanwege de goede kwaliteit die geleverd wordt en de na service, na plaatsing wordt de app geïnstalleerd en ontvang je een duidelijke uitleg hoe alles werkt. Indien er een paneel niet goed functioneert ontvangt Kok Duurzaam een signaal waarna het "mogelijke" probleem direct wordt opgelost, dit natuurlijk zonder kosten in rekening te brengen. Kortom, een top ondernemer die zijn afspraken nakomt en gewoon kwaliteit levert
Vorige
Volgende

Onze merken

Topmerken voor het beste resultaat

Gratis en vrijblijvend advies?

Wilt u gratis en vrijblijvend advies ontvangen voor uw project? Wij komen graag bij u langs op locatie, zodat wij u het beste advies kunnen geven voor uw persoonlijke situatie. Neem contact op via de knop, of bel tijdens kantooruren direct naar: +31 (0)6 421 438 24