Zonnepanelen Grootzakelijk

Start nu met profiteren

Zonnepanelen voor Grootzakelijk gebruik

In aanmerking komen voor zonnepanelen voor grootzakelijk gebruik? Als uw hoofdaansluiting groter is dan 3 x 125 Ampère, dan valt u onder grootverbruik. Hierdoor kunt u profiteren van de SDE ++ subsidie op uw zonnepanelen.

Zonnepanelen grootzakelijk

Ontdek de voordelen

Kies voor duurzaam

Wek uw eigen schone energie op en reduceer de energie uitstoot van uw bedrijf

Profiteer van SDE++ Subsidie

Verlaag de investeringskosten met een subsidieregeling

Verhoog de waarde van uw pand

Met zonnepanelen op uw dak verhoogd u de waarde van uw pand.

Bespaar op de energiekosten

Verlaag uw energierekening en lever terug voor extra verdiensten.

Behaal meer rendement dankzij de beste omvormer

Solar Edge Technologies

solar-edge-omvormer

Alles overzichtelijk in één App

Direct inzien hoeveel energie uw zonnepanelen opwekken en hoeveel energie u zelf gebruikt? Na oplevering van uw zonnepanelen helpen wij u met het instellen van de App, waardoor u altijd en overal toegang hebt tot uw gegevens.

De app is te gebruiken vanaf uw computer, tablet en smartphone. 

Parallel geschakelde zonnepanelen

Wilt u het meeste rendement uit uw zonnepanelen halen? Kies dan altijd een parallel geschakeld systeem, boven een serie geschakeld systeem. De voordelen van een parallel geschakeld systeem zijn onder andere:

zonnepanelen-grootzakelijk-achterhoek-liemers

Wat onze klanten schrijven!

Zij gingen u al voor

Mevr. Koopman
Lees verder
We hebben het contact als zeer prettig ervaren. Er was een goede communicatie en duidelijke uitleg over hoe alles werkt (technisch/meter etc.). Afspraken worden netjes nagekomen en ook de personen die de zonnepanelen kwamen plaatsen waren zeer kundig en vriendelijk. Alles werkt prima!
Mr. Van Den Berg
Lees verder
- We kregen een eerlijk verhaal te horen, zonder verkoop trucjes. - Het plaatsen van de panelen, gebeurde door zeer vriendelijke aardige mensen met verstand van zaken. Overal werd in meegedacht. - Ook de nazorg is geweldig te noemen.
Mr. Horstink
Lees verder
Na een heldere weergave van de mogelijkheden voor onze woning hebben wij gekozen voor Kok Duurzaam. De offerte was scherp en realistisch. Wij hebben gekozen voor Kok duurzaam vanwege de goede kwaliteit die geleverd wordt en de na service, na plaatsing wordt de app geïnstalleerd en ontvang je een duidelijke uitleg hoe alles werkt. Indien er een paneel niet goed functioneert ontvangt Kok Duurzaam een signaal waarna het "mogelijke" probleem direct wordt opgelost, dit natuurlijk zonder kosten in rekening te brengen. Kortom, een top ondernemer die zijn afspraken nakomt en gewoon kwaliteit levert
Vorige
Volgende

Gratis en vrijblijvend advies?

Wilt u gratis en vrijblijvend advies ontvangen voor uw project? Wij komen graag bij u langs op locatie, zodat wij u het beste advies kunnen geven voor uw persoonlijke situatie. Neem contact op via de knop, of bel tijdens kantooruren direct naar: +31 (0)6 421 438 24