Zonnepanelen op uw eigen huis?

Uw duurzame partner in de Achterhoek en Liemers

Zonnepanelen laten plaatsen op uw eigen huis?

Zonnepanelen laten plaatsen op uw eigen huis, door dé specialist in zonne-energie van de Achterhoek en Liemers? Door jarenlange ervaring en kennis is Kok Duurzaam uw partner op het gebied van duurzame oplossingen, met als specialisme zonne-energie. Wij werken voor particulieren, het midden- en kleinbedrijf en voor grootzakelijke gebruikers.

Wilt u zonnepanelen laten leggen van topkwaliteit, om het hoogste rendement te behalen? Kies dan voor Kok Duurzaam uit Didam.

Werkwijze

In 4 stappen naar meer rendement

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij komen altijd langs bij u op locatie voor een persoonlijk advies.

Voorstel op maat

Op basis van het adviesgesprek en technische opname, doen wij u een voorstel op maat.

Akkoord?

Bent u tevreden over ons voorstel en gaat u akkoord, dan plannen we samen een installatiedatum en wordt er gestart met de werkvoorbereiding.

Oplevering

Nadat het systeem is geplaatst en in bedrijf is gesteld, start u direct met zonne-energie opwekken. Wij verzorgen tevens de oplevering en uitleg van het systeem.

Waarom investeren in Zonnepanelen?

Ontdek de voordelen

Met zonnepanelen bespaart u direct geld op uw energierekening. Vanaf de eerste maand kunt u, bij een gemiddelde installatie van 3.500 kWh (ca. 10-12 panelen), uw maandbedrag met ca. € 60,00 euro verlagen.
 
De zonne-energie die u zelf produceert hoeft u niet in te kopen. Dit maakt u minder afhankelijk van energiebedrijven en van de jaarlijkse prijsstijgingen van elektriciteit. Op dit moment is investeren in zonne-energie de beste methode, om het gemiddelde rendement over uw investering van 9 – 13 % te behalen. Hiermee komt de terugverdientijd tijd van uw investering in zonnepanelen uit op e 6,5 tot 8,5 jaar.
Door het gebruik van zonnepanelen levert u persoonlijk een bijdrage aan een vermindering van de CO2-uitstoot. U bespaart op het verbruik van fossiele brandstoffen en voorkomt een grotere onafhankelijkheid van energiecentrales. Daarnaast is er reeds meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van zonne-energie. Het is een schone energiebron die geen maatschappelijke nadelen heeft, zoals veel andere duurzame bronnen. Zonnepanelen zijn daardoor een duurzame investering.
Het CO2-gehalte in de atmosfeer is door menselijk toedoen naar buitensporige proporties gestegen. Door het plaatsen van zonnepanelen kunnen wij de CO2- uitstoot reduceren en daarmee de klimaatverandering tegengaan.
 
Zonne-energie is een schone vorm van energieopwekking en kan als duurzame energiebron tot in de lengte van jaren worden ingezet. 
 
Het is duidelijk dat wij op deze schaal niet kunnen doorgaan met de vervuiling en uitputting van onze leefomgeving. De overgang naar een duurzame energievoorziening is slechts een van de eerste stappen die gezet zal moeten worden.
Zonnepanelen hebben een positief effect op de waarde of het waarde behoud van uw woning. De waardevermeerdering kan oplopen tot boven de aankoopprijs van uw installatie. Daarnaast ontvangt u een gunstig energielabel, mocht u uw woning willen verkopen, dan is dat zeer interessant voor potentiële kopers. Doordat zonnepanelen laten leggen een woningverbetering is, is de rente voor u fiscaal aftrekbaar, wanneer deze is ondergebracht in een hypotheek.

Een zonnepaneleninstallatie heeft weinig onderhoud nodig. De zonnepanelen zijn voorzien van een zelfreinigende coating, zodat bladeren en ander vuil met een regenbui van de panelen afspoelen. Het is wel is raadzaam, om na de winterperiode de zonnepanelen te (laten) reinigen met enkel lauw/warm water.

Doordat Kok Duurzaam parallel geschakelde installaties levert, hebben wij altijd de controle over het systeem. Hierdoor is er geen jaarlijkse onderhoudsbeurt benodigd, zoals veel andere aanbieders aangeven. Afhankelijk van de situatie kunnen de panelen (na enkele jaren) worden schoongemaakt met osmosewater door een reinigingsbedrijf.

Alles overzichtelijk in één App

Direct inzien hoeveel energie uw zonnepanelen opwekken en hoeveel energie u zelf gebruikt? Na oplevering van uw zonnepanelen helpen wij u met het instellen van de App, waardoor u altijd en overal toegang hebt tot uw gegevens.

De app is te gebruiken vanaf uw computer, tablet en smartphone. 

Behaal meer rendement dankzij de beste omvormer

Solar Edge Technologies

solar-edge-omvormer

Parallel geschakelde zonnepanelen

Wilt u het meeste rendement uit uw zonnepanelen halen? Kies dan altijd een parallel geschakeld systeem, boven een serie geschakeld systeem. De voordelen van een parallel geschakeld systeem zijn onder andere:

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

+ de antwoorden

Wat onze klanten schrijven!

Zij gingen u al voor

Mevr. Koopman
Lees verder
We hebben het contact als zeer prettig ervaren. Er was een goede communicatie en duidelijke uitleg over hoe alles werkt (technisch/meter etc.). Afspraken worden netjes nagekomen en ook de personen die de zonnepanelen kwamen plaatsen waren zeer kundig en vriendelijk. Alles werkt prima!
Mr. Van Den Berg
Lees verder
- We kregen een eerlijk verhaal te horen, zonder verkoop trucjes. - Het plaatsen van de panelen, gebeurde door zeer vriendelijke aardige mensen met verstand van zaken. Overal werd in meegedacht. - Ook de nazorg is geweldig te noemen.
Mr. Horstink
Lees verder
Na een heldere weergave van de mogelijkheden voor onze woning hebben wij gekozen voor Kok Duurzaam. De offerte was scherp en realistisch. Wij hebben gekozen voor Kok duurzaam vanwege de goede kwaliteit die geleverd wordt en de na service, na plaatsing wordt de app geïnstalleerd en ontvang je een duidelijke uitleg hoe alles werkt. Indien er een paneel niet goed functioneert ontvangt Kok Duurzaam een signaal waarna het "mogelijke" probleem direct wordt opgelost, dit natuurlijk zonder kosten in rekening te brengen. Kortom, een top ondernemer die zijn afspraken nakomt en gewoon kwaliteit levert
Vorige
Volgende

Gratis en vrijblijvend advies?

Wilt u gratis en vrijblijvend advies ontvangen voor uw project? Wij komen graag bij u langs op locatie, zodat wij u het beste advies kunnen geven voor uw persoonlijke situatie. Neem contact op via de knop, of bel tijdens kantooruren direct naar: +31 (0)6 421 438 24